Льоша Тригубенко став фіналістом "Холостячки", якого Ксенія Мішина відкинула вже після його визнання в любові. Це стало поштовхом для хлопця, він не розклеївся і вклав всі свої сили і любов в бізнес.

Зараз він активно розвивається як підприємець і часом ділиться порадами з українцями, які допомагають йому залишатися "на плаву".

"Ну що ж, цей рік став справжнім випробуванням для багатьох. І тим не менш, було багато хороших моментів. Ділюся лайфхаком»як провести продуктивно наступний рік".


Це дійсно працює, тому всім раджу зробити!
Випишіть зараз 100 цілей від найпростіших до найскладніших, в які важко повірити. Після розпишіть дедлайни їх виконання (місяць, день, 1,2,3 5років). Виберіть 5 найбільш надихаючих і розпишіть, чому саме вас вони надихають і навіщо їх виконувати.

Ховаємо список на рік і в наступному грудні дивимося, що з цього вдалося виконати — ви будете приємно здивовані результатами. Я так закрив своє перше в житті авто", - пише Льоша.

Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Олексій Тригубенко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Крім того, хлопець побажав усім в Новому році великого здоров'я, позитивного мислення і користуватися таксі замість метро.

Нагадаємо, Еллерт перетворив" холостячку "Мішину в губату качечку, цілує його"дзьобом".

Як повідомляв Знай.uа, відкинутого Мішиною Льошу хочуть зробити новим Холостяком, українці розділилися на два табори.

Також Знай.uа писав, що Льоша з "Холостячки" зважився кинути бізнес заради Мішиної.