Відома українська артистка, акторка гумористичної програми "Дизель шоу" і справжня красуня Вікткорія Булітко вирішила поділитися зі своїми шанувальниками шматочком яскравого настрою. Гумористка записала невелику сценку разом з колегою, яка іноді грає на сцені її маму.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко в мережі Instagram.

"#Олів'є стукає у двері!!! Відкривай!!!!! З наступаючим ВАС", - підписала публікацію Вікторія Булітко.

Акторки переспівали легендарну пісню, яку виконала Людмила Гурченко у фільмі "Карнавальна ніч". У відеоролику можна побачити, що дівчата озброїлися каструлями і черпаками, натякаючи на велику кількість олів'є. Кумедне відео зібрало вже кілька тисяч переглядів. Шанувальники Вікторії залишили багато коментарів з лайками у вигляді вогників, ялинок і новорічних іграшок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно була прекрасна новина для всіх, хто любить Олю Полякову і "Дизель Шоу". У новорічну ніч суперблондинка об'єднається з гумористичною студією для того, щоб дарувати вам святковий настрій. Ми дізналися про це з Instagram-аккаунта "Дизель Студіо".

Раніше повідомляли, зірка "Дизель шоу" Танкович знайшов круту заміну олів'є на новорічний стіл.

Як повідомляв Знай.uа, після заяв про політику актори "Дизель Шоу" приготували не тільки жарти: "Відразу відчуєте".

Знай.uа писав, зірка "Дизель шоу" Сморигін видав вегетаріанський рецепт улюбленої страви на Новий Рік.