Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським вирішила розповісти про танець і запропонувати провести Новий рік в його ритмі.

Шоптенко звернула увагу на символ наступного року-бика і запропонувала своїм шанувальникам дізнатися більше про танець пасодобль.

"Пасодобль-парний іспанський танець, що символізує кориду 🇪 🇸 роль чоловіка в ньому більш ніж зрозуміла-це тореадор. А ось у жінки в цьому танці характер дуже багатогранний ☺ ️ з одного боку, вона Кармен-уособлення жіночої чарівності, незалежності і пристрасного темпераменту. З іншого боку вона-плащ тореадора, його вірний супутник і незамінний атрибут, без якого неможливо уявити образ матадора. А ще в танці пасодобль партнерка часто виконує роль... Бика", - пише хореограф.


Танець є протистоянням, в ньому відчувається змагання і боротьба.

"У пасодоблі партнерці можна повною мірою продемонструвати свою силу і запал, випустити своє альтер его 😈 😉 за що я особисто цей танець дуже люблю. Так що дівчатка, щоб там в наступному році не відбувалося ми точно впораємося. Не в ритмі вальсу, так в ритмі пасо!",- розповіла Шоптенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, легенда" Танців з зірками " Шоптенко перенесла українців до старої Франції.

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Шоптенко підказала найкращий час для схуднення.

Також Знай.uа писав, що Шоптенко показала "новорічне диво" для всіх, кому лінь наряджати ялинку.