Популярний український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач обожнює веселити багатотисячну армію шанувальників своїми фото і відео в соцмережі Instagram.

Не так давно 36-річний гуморист поділився на своїй сторінці кумедним роликом. Головною героїнею відео стала його 6-річна донька Елізавета, яку користувачі соцмережі також знають, як "крихітку Ліззі". Дівчинка намагається нафарбувати губи прозорим блиском зовсім як доросла. І це виглядає дуже смішно.

"Така ж закономірність у всіх дівчат?))) 😘" - жартівливо запитав зірка "Кварталу".

"Ну я не можу 😂 справжня зірка👍", "Татко поганому не навчить", "То коли вії фарбуєш, рот відкривається 😂😂😂😂 хоча може у когось і навпаки 😜🌲🎅", "Не те слово, Юро 😂👍!) ", "Вона така кумедна ❤️😂🌲", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що дружина українського коміка Вікторія розмістила милий спільний знімок з донькою. Найрідніші люди Юрія Ткача корчать різні гримаси на камеру.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" грайливо блиснув пікантною частиною тіла: "У приміщенні холодно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" вразив небувалою розкішшю в хутряній піжамі: "Шалений імператор".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" поділився рецептом найсмачнішого бутерброда дитинства.