Донька відомої російської акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна розповіла про найцікавіший подарунок, який вона отримувала на Новий Рік. До слова, Анна попросила і шанувальників поділитися своїми чудовими історіями.
Про це стало відомо завдяки серії Stories Анни Заворотнюк в мережі Instagram.

Історія Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram
Історія Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram

"Любі, незабаром Новий Рік. Мені згадалася така цікава історія, якою я захотіла з Вами поділитися. Вона стосується найдивнішого подарунка на Новий рік, який я коли-небудь отримувала, і напевно ще й смішного.
"Все це відбувалося зі мною в першому класі. Я тоді сиділа за однією партою з хлопчиком, його звали Сергій і ми сиділи з ним на першій парті, посередині класу. Якось раз у нас був урок малювання, нам учитель дав завдання, що ми повинні намалювати тварину, з якою ви себе асоціюєте. Всі дівчата малювали конячок, хлопці - якихось тигрів, левів... і я намалювала мавпу.
І Сергій сидить поруч зі мною і питає, чому я намалювала мавпу. Кажу - ну тому, а мені мама постійно робила зачіску супер зализану. Зараз не так сильно видно, ну в дитинстві у мене сильно стирчали вуха, як у Ельфа... ось тому я намалювала мавпу.

Історія Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram
Історія Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram

Проходить кілька тижнів, мають бути канікули, і він мені кладе на парту якийсь згорток... Я питаю - що це? А він каже - це двостороння клейка стрічка, щоб ти змогла приклеїти свої вуха до голови. Я була така щаслива, і розуміла, що Сергій - ти чоловік! Любі, я чекатиму на ваші історії...", - поділилася Анна Заворотнюк.
Варто також нагадати нашим читачам, що про важкий стан Анастасії Заворотнюк стало відомо ще в 2019 році. Вже тоді з'явилася інформація, що акторка бореться з онкологічним захворюванням.
Журналісти писали, що Анастасія перенесла операцію в Німеччині і намагалася лікуватися в одній з клінік в Росії. Ходили навіть чутки про те, що лікарям довелося ввести зірку серіалу "Моя прекрасна няня" в медикаментозний сон і підключити до апарату штучної вентиляції легенів.