Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина, яка віддала за підсумками шоу своє серце гумористу Еллерту, мабуть не все встигла розповісти разом з Олександром на пост-шоу, яке пройшло в п'ятницю, 25 грудня.

Адже на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, в Stories з'явилася суперечлива фотографія з підписом: "Вчора на пост-шоу дече про що забули розповісти".

І справа в тому, що на знімку Олександр постав сидячи перед Мішиною, що оголила свій животик, і цілуючи його, натякаючи шанувальникам на вагітність актриси.

На пост-шоу стало відомо, що після подій "Холостячки" закохані не розлучалися і вже живуть в одній квартирі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як тільки ми поїхали з фіналу, ми більше з ним не розлучалися", - зізнавалася актриса.

Еллерт же постійно говорив Ксенії про те, що неможливо перебувати на відстані, тому вони і з'їхалися. В умовах контракту було зобов'язання ховатися від людей, щоб тримати інтригу для українців, адже шоу знімалося задовго до цього.

А про те, коли ж все-таки весілля, вони сказали, що повідомлять. Адже прямо у фіналі Олександр встав на коліно з кільцем і не знав, що ж відповість Мішина.

Нагадаємо, кому Мішина передала естафету: новий Холостяк прокинувся знаменитим-елітні курорти, гори і спортзал. Новим "холостяком" став бізнесмен з Харкова, засновник логістичної компанії. Крім бізнесу важливе місце в його житті займає спорт.

Як повідомляв "Знай.ua", закохана Мішина залізла на Еллерта при свічках, інтимний момент побачила вся Україна: "Давай літати"

Знай.ua писав, Мішина приморозила п'яту точку заради Еллерта - такого вночі актриса ще не робила