Instagram-модель Альона Омович прославилася тим, що довела свою зовнішність до глянцевого ідеалу за допомогою численних пластичних операцій.

Величезний бюст і пишні сідниці, високі брови і пухкі губи — все це змусило українських користувачів називати Омович українською Кардашьян. І дійсно, схожість із Західною світською левицею в чомусь вгадується.

Олена-затребуваний Insta-блогер. На її сторінку підписано 1,4 мільйона осіб. Тому Омович прагне регулярно балувати своїх фоловерів свіжим і" соковитим " контентом.

На нових фото модель в короткій чорній сукні з високою горловиною і з модною сумочкою, яку замовила в одному з бутиків, позує біля дзеркала. На першій фотографії вона стоїть, поправляючи волосся, а на другій - сидить, зігнувшись в спокусливій позі на підлозі, босоніж.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

При цьому шанувальники помітили, що на другий фото і плаття невдало сидить, і з фотошопом Олена перестаралася: "безвісти пропала" шия моделі. Під фотографією з'явилися як захоплені коментарі, де Олену називають ідеальною, так і критика. Модель благають поїсти, а хтось із користувачів написав:" краще б замовила ліву ногу і праву ногу", натякаючи на неприродну худорлявість ніг української Кардашьян.

Раніше ми писали про те, що Альона Омович вже давно користується послугами провісниці Матрони. Про це модель розповіла про одну з останніх публікацій.

Нагадаємо, Гола Українська Кардашьян Олена Омович показала хейтерам, що про них думає: "тим, хто мене не любить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська Кардашьян оголила соковиті сідниці в Буковелі: "повне перезавантаження".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович показала страшну операцію в прямому ефірі:"будуть колоти".