Відома українська актриса і головна "Холостячка" країни Ксенія Мішина зробила у фіналі проекту вибір серця і сказала заповітне "люблю" сценаристу "Квартал 95" Олександру Еллерту. На пост-шоу вся Україна дізнається, чи залишилися закохані разом і чи витримали їхні почуття перевірку реальним життям.

Тим часом пропонуємо вам згадати найяскравіші моменти проекту і найнеймовірніші побачення Мішиної. Шанувальники по-різному намагалися здивувати Холостячку і вже з першого побачення звернути на себе увагу актриси.

Юрист на мільйон Женя вирішив на першому індивідуальному побаченні показати свої кулінарні здібності і така турбота дуже сподобалася Ксенії.

Інший учасник Тарас перехопив Ксенію і вкрав на своє побачення, де відразу ж вирішив познайомити з сином Платоном. Спочатку Мішина оцінила цей вчинок і зворушливо поставилася до такого кроку, проте потім дізналася, що чоловік тільки за місяць до проекту зізнався хлопчикові, що він його справжній батько. Це шокувало дівчину і вона тут же вигнала його.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мішина всіляко випробовувала сили учасників. Вони на силу і швидкість з її картонною копією долали перешкоди, а іншим разом намагалися придумати щось неймовірне і підкорити її своїми талантами, в тому числі жартами і навіть піснею.

Актриса полоскотала нерви чоловікам, коли запросила їх подивитися, як цілується з іншим хлопцем. Це була навмисна провокація і допомогла їй побачити, хто з розумінням ставиться до її непростої професії, а хто не в силах стримати свої ревнощі.

Випробування були і фізичні. Так, Мішина вивезла всіх на тиждень жити до лісу. Там було чимало романтичних моментів, проте одним з найглибших стала медитація посеред річки.

Саме там відбувся перший поцілунок на проекті. І трапився він з переможцем шоу і підкорювачем серця Холостячки – Сашею Еллертом.

Ксенія навіть зважилася на проекті на подолання власного страху і стрибнула з парашутом. Компанію їй склав Андрій Шатирко, до якого вона так і не зазнала романтичних почуттів.

Багато драм на проекті було пов'язано з Андрієм, який за проектом спілкувався з іншою дівчиною і навіть обіцяв їй не закохатися в Ксюшу. Забавним моментом їх відносин став ефір на радіо, коли хлопець "прожарив" Холостячку в прямому ефірі.

Будемо уважно стежити за найцікавішими учасниками і відносинами Ксенії Мішиної за межами "Холостячки".

Нагадаємо, у "Холостячці" згадали найсоковитіші компліменти Еллерта для Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, переможець" Холостячки " Еллерт поліз до Льоші з вульгарностями.

Також Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Решетник скоротив очікування глядачів.