Відома українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", нещодавно на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У своїх Insta Stories Мішина поділилася, що зараз їде у своїй машині на цікаву зйомку, пов'язану з пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту".

Ксенія Мішина та Григорій Решетник, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Григорій Решетник, фото з Instagram

"Друзі, привіт! Зараз їду на шалено цікаву зйомочку. Дуже хочеться вам все показати і розповісти, але результат ви побачите в п'ятницю на пост-шоу "Холостячки". Нарешті ця історія поступово добігає кінця і в п'ятницю ви вже дізнаєтеся остаточний підсумок. Я шалено вдячна за всю цю історію, яка зі мною сталася. Це дійсно такий значний відрізок мого шляху і дуже приголомшлива подорож. І всі ті сумніви та страхи, які спочатку мене долали, виявилися всього лише страхами і сумнівами, як це зазвичай буває. Тому нічого не бійтеся, якщо життя вам пропонує якусь дужу цікаву пригоду – сміливо йдіть у неї, довіряйте собі, Всесвіту, і просто насолоджуйтеся життям. Всім бажаю прекрасного дня! Всіх цілую!" - сказала на відео Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить". Суперблондинка засмутилася, що головна героїня упустила хорошого і надійного Льошу і вибрала безтурботного сценариста "Квартал 95" Олександра.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Ксенією Мішиною: "Зустрічалися неодноразово".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта: "Льоху шкода".