Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна дуже часто радує величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram. 39-річна співачка любить ділитися красивими фото і відео зі свого особистого та творчого життя.

Не так давно дружина співака Арсена Мірзояна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі смішний ролик, на якому постала в ролі телеведучої на каналі M1.

Тоня в сірому пальто і в хутряній шапці смішним голосом розповідала про свіжі новини українського шоу-бізнесу в програмі "18 плюс 1".

"Катя Вандіна летіла літаком в Лапландію", - зі сміхом повторила декілька разів Тоня Матвієнко.

Вочевидь, це відео було вирізано з прямого ефіру передачі, і артистка вирішила за допомогою нього підняти настрій підписникам.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Цікавий проєкт від m1ukraine 😆 Катю Вандіна, як тобі?!))" - запитала вона у співачки.

"Спробую так проговорити, але не знаю чи у мене так цікаво вийде, як у вас! 👍💖😆 ", "Ну а що, нормально! 😍", "Залікова кепка 😂", - зазначили в коментарях підписники.

Нагадаємо, раньше Арсен Мірзоян показав, чим його радує Тоня Матвієнко: "Дякую, кохана".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня і Ніна Матвієнко показали, в чому зустрінуть Новий Рік: "Подаруночки ніхто не відміняв".

Також портал Знай.uа писав, що зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою юну доньку: "Маленька леді на підборах".