Популярна українська співачка Оля Полякова, яка останнім часом активно бореться за "виживання" молодих українських співаків під час карантину, просто обожнює радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з життя.

Так, нещодавно в мережі з'явилася insta-stories, в якій Оля показала свій візит до салону краси. Співачка зручно вмостилася в крісло і анонсувала збільшення губок без ін'єкцій. На опублікованих кадрах можна спостерігати, як косметолог робить свою відповідальну справу.

Про це стало відомо завдяки короткій історії Олі Полякової в мережі Instagram.

Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram
Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Так, всім привіт, я збираюся робити сьогодні безін'єкційне збільшення губ. Дивіться на мої губи зараз. І зніму їх після...", - заінтригувала Оля своїх фанатів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram
Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram

Оля Полякова, з білим мастилом на губах, зізналася, що губи їй знеболили, адже це болюча процедура.

Варто також нагадати нашим читачам, що 36 — річна зірка здивувала своїх шанувальників несподіваним перевтіленням - на одному з телевізійних шоу Оля Полякова з'явилася в кардинально новому образі і здивувала глядачів змінами зовнішності.

У мережі спалахнув великий резонанс, а фанати зірки почали активно коментувати її зовнішність, висуваючи припущення, що вона звернулася до пластичних хірургів, щоб отримати такий вражаючий результат.

Раніше повідомляли, Полякова, Винник, Остапчук та багато інших - канал "Україна" та програма "Зоряний шлях" нагородили українських знаменитостей.

Як повідомляв Знай.uа, бунтарка Полякова вирішила ефектно попрощатися: "Живу тут і зараз".

Знай.uа писав, Полякова розкритикувала вибір Мішиної у фіналі "Холостячки".