Анна Заворотнюк, дочка російської актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, неймовірно схожа на свою маму, яка зараз продовжує боротьбу з онкологічним захворюванням.

Однак Аня не втрачає бадьорості духу і продовжує вести Instagram і часто ділиться з шанувальниками кадрами з життя, а також образами з нових фотосесій.

"Як ваш початок тижня?",- пише Заворотнюк.

На новому фото Анна позує з незвичайною для себе зачіскою – кучерявим волоссям і в сукні в стилі зірок естради 90-х.дуже коротке плаття з кричущими квітами і в леопардовий принт – незвичайне поєднання для стриманої і елегантної дівчини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фанати прийшли в захват від нової публікації і в коментарях завалили її компліментами з приводу не тільки фотографії, але і її розкішної зовнішності.

"Нереально круто", "шикарне фото", " дуже красива 😍", "початок тижня важкувато, ну нічого зовсім потрібно впоратися", " відмінно! Вихідний, приділяла час собі і догляду за собою", "красуня"," яка красива"," нереальна", " як ти мені кучерява подобаєшся!", "Ваааау🐆 як тобі йде", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк поплакалася через цькування.

Як повідомляв Знай.uа, дочка Заворотнюк згадала найважчий момент свого життя, почала з 18 років.

Також Знай.uа писав, що дочка Заворотнюк все більше стає схожою на маму, як змінилася копія "моєї прекрасної няні".