У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосна" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта. У мережі опублікували нарізку з ефірів, де в різних ситуаціях переможець говорив Ксенії компліменти.

Саша відзначав незвичайні вбрання Ксенії, її красу, але частіше був небагатослівний.

"Прикольний комбез, ноги прикольні, коліна у неї прикольні, красива. Красива, і плаття, і туфлі, і ноги, і волосся. Ну вона бешена, вона кайфова. Кайфова сукня, кайфова Ксю", - говорив Еллерт на різних побаченнях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не всі відреагували позитивно навіть на такий зворушливий ролик. Знайшлися ті, хто вирішили, що таким чином вирішили обілити Еллерта і показати фанатам їх космічний зв'язок, після того, як після фіналу на них обрушилася хвиля негативу за дивний вибір Ксенії.

"Тільки у несамовито закоханої людини комбез (костюм) може асоціюватися з побаченням в пустелі. Це дуже глибоко і зворушливо... Який там Льоша взагалі міг бути, Господи", "а тепер вирішили відбілити", " дотепний, харизматичний, ні на кого не схожий Саша Еллерт : кожне його слово на адресу Ксенії звучить, має вагу і цінність, глибину і наповненість! Дуже гідний чоловік!", "Переглянула з посмішкою до вух"," ще,ще давайте,все що не показали про них по телеку ,все що вирізали покажіть що нарешті всі зрозуміли, що у них свяязь космічна давно", "ТА це тобі не" Яка ти красива "" яка вона красива "" така красива" красиваякрасіваякрасівая ️ ️ справжні емоції, справжня реакція", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Холостячкою Мішиною.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова розкритикувала вибір Мішиної у фіналі "Холостячки".

Також Знай.uа писав, що красуня з "Холостяка" показала, як Льошу, після відмови Мішиної, готові втішити Українки.