У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Акторка в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки та серця від сценариста "Кварталу 95" і зізналася йому в коханні.

Ведучий "Холостячки" і "Холостяка" Григорій Решетник після фіналу розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком.

У підписі до фото молодий тато пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, якщо публікація набере 100 тисяч лайків.

"Дівчата, вирішено! Увага! Якщо це фото набере 100 тис. лайків – я опублікую Льошин номер телефону 😆😄 Все для вас 😍 Поїхали..." - написав Гриша.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто зазначити, що фіналіст "Холостячки" Олексій Тригубенко може стати новим героєм "Холостяка". Про це повідомив Григорій Решетник у соцмережі.

"Льошу в Холостяк? Так/ні?" - запитав у глядачів ведучий.

скріншот Insta Stories Григорія Решетника

Нагадавши, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Ксенією Мішиною: "Зустрічалися неодноразово".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта: "Льоху шкода".