Фіналістка шоу "Холостяк-10" Дана Оханська опублікувала пост в Instagram, присвячений фіналу шоу “Холостячка”.

Фінал вийшов скандальним і приніс розчарування багатьом телеглядачам. Ксенія Мішина, яка за всіма ознаками була готова зробити вибір на користь Олексія Тригубенка, раптом віддала перевагу Олександру Еллерту, і тепер пара живе разом.

Оханська виклала три портретних фото на тлі нічного міста, і підписала свою публікацію так:

“...Big city, big city nights You keep me burning..."Photo by @erlix_photography 📸 Вчора після перегляду фінального епізоду "Холостячка" вкотре переконалася в достовірності фрази "серцю не накажеш". Як не крути... 🤫 #bigcitynights #серцюненакажеш "

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що на Мішину після фіналу обрушився шквал глядацької критики. Їй довелося публікувати пост, в якому вона розповіла, що коли на кону її життя, важко не піддатися емоціям. І, послідувавши покликом свого серця, Мішина абсолютно не шкодує про те, що не виправдала чиїхось очікувань. Хоча читати токсичні коментарі їй, звичайно ж, було боляче.

Нагадаємо, Еллерт несподівано розкрив правду про іншу Ксенію на" Холостячці", почула зізнання раніше Мішиної.

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Мішина нарвалася на хвилю ненависті після фіналу.

Також Знай.ua писав, що Еллерт після перемоги на" Холостячці " з матом звернувся до українців.