Украинский певец EL Кравчук, который был невероятно популярным в 90-е годы XX века, рассказал, что чувствует спустя 25 лет на сцене. Пост со своими размышлениями он разместил в Facebook.

"Шлях творчої людини... що відбувається у свідомості, яка мотивація у кожному кроці, у кожному рішенні? За плечима 25 років кохання зі сценою. Срібне весілля, так би мовити. Двадцять п`ять років пошуку себе та своєї пісні, двадцять п`ять років поразок та перемог, двадцять років ... як один подих, як один спалах, як як одна миттєвість. І коли мене питають про те, як я відчуваю себе, коли за плечима стільки подій, я розумію, що єдине місце, де я відчуваю себе справжнім, де я відчуваю себе на сто відсотків щасливим - це Сцена", - написал Кравчук.

Поклонники EL Кравчука в комментариях поздравили своего фаворита и отметили, что он профессионал, который отдается сцене и способен зажигать любовь своим пением.

"Вітаю. Бажаю творчої наснаги, запалювати коханням своїм співом серця шанувальників і щастя безмежного", " Дуже красиво написано.. вітаю !!", " Как коллега, скажу что из всех артистов с которыми работала, и соприкасалась, Вы первый, кто отдаётся сцене, даже на саундчеках на 100000 % , верю в каждую эмоцию !! Большое уважение и почтение Вашего труда ! Поздравляю, долгих лет любви !", " 25 років.... Летить час... Пам‘ятаю тебе ще юним співаком у складі «Сінгапуру» з піснею «Квітка» 😀 Слідкувала за твоїм творчим ростом, відвідувала твої сольні концерти. Раділа твоїм акторським роботам у театрі та кіно", " пам'ятаю твої перші пісні. Це було цікаво, яскраво та неповторно! І це був справжній внесок в сучасну українську культуру! Ці пісні досі сучасні та актуальні. Їх можна слухати і переслуховувати", - пишут комментаторы.

Популярные статьи сейчас
Новая война, теперь космическая: астрономы рассказали, как НЛО прилетят сражаться за воду Фруктов не наедимся: какой дефицит ждет Украину Украинцам указали на два обязательных платежа, которые нельзя игнорировать Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку
Показать еще

Напомним, Данилко на "Маске" не узнал самого себя, пришлось звать Полякову.

Как сообщал Знай.ua, звезда 90-х EL Кравчук воссоединится с Данилко в Новый Год.

Также Знай.ua писал, что EL Кравчук отпустил себе крылья к Новому году