Клавдія Петрівна та Марія Кондратенко обманули свої фанатів, видавши себе за одну людину.

Загадкова співачка Клавдія Петрівна понад рік анонімно випускала пісні, які миттєво стали хітами.

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube


Шанувальники вирішили, що під великим капелюхом ховається українська артистка Маша Кондратенко, а сама співачка підігріла чутки. Усе почалося коли Маша на своєму каналі, в інстаграм, проспівала одну із пісень Клавдії, і за схожіть голосів, більшість повірили співачкі.

Напередодні, 30 серпня, Клавдія Петрівна вперше з'явилася на публіці, це був її перший сольний концерт у київському Палаці Спорту. Зірка вийшла на публіку без кімоно, маски та окулярів, у котрих з'являлася раніше. Клавдія і справді зовнішньо дещо схожа на Марію, але, як уже стало відомо це 100% не Марія.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Незважаючи на те, що Клавдія Петрівна виступала перед публікою в окулярах, виявилося, що шанувальники, котрі припускали, що за маскою ховається інша людина, не помилилися в припущеннях, загадковою артисткою є юна львів’янка Соломія Опришко.

Крім того, Клавдія Петрівна співала на сцені з Марією під час концерту, підтверджуючи, що її колега не пов'язана з загадковою знаменитістю. Артисти виконали пісню "Їде дах", яка вийшла на початку серпня.

Кондратенко вперше пояснила, чому вона так довго прикидалася Кравдією Петрівною. Кондратенко і Маша - близькі подруги. обидві співачки придумали авантюру, на початку їх кар'єри, але Маша не розповіла, яка саме.

Марія Кондратенко, команда Дана Балана
Марія Кондратенко, команда Дана Балана

Ймовірно, Кондратенко мала на увазі те, що підживлювала чутки про те, що вона сама є Кравдією Петрівною. Співачка заявила, що планує продовжувати ідею того, що вона є Клавдією, поки колега не скаже остаточно всім, хто вона є насправді.

Хоча фанатам уже все відомо остаточно, вона не Клавдія.

Нагадаємо, Клавдія Петрівна відкрила своє обличчя фанатам.

Маша Кондратенко, нагадала, які важкі часи зараз переживає країна.

Раніше ми писали, учасники "Голосу країни" довели до сліз іноземців, своїм фантастичним виступом.