Відома на всю Укріїну співачка Klavdia Petrivna нещодавно шокувала своїх фанатів розкривши своє обличчя у кліпі Tvorchi.

Клавдія Петрівна стала відома на всю країну, через свою загадковість та глибокі але короткі пісні. Вона приховувала своє обличчя, та через свою цікавість та неповторний голос захоплювала серця українців. Саму популярність набула на початку повномаштабного вторгнення, пісні якої завірусилися у соцмережі тік-ток.

Вона також виступала на концерті разом із Пивоваровим, через що підірвала увесь інтернет, адже це був її перший виступ наживо. Тоді усі почали говорити, що співачка потроху почала відкриватися фанатам. Ходили навіть цілі теорії, хто ж така, насправді, Клавдія Петрівна. А тепер у колобарації із гуртом Tvorchi нарешті відкрила своє обличчя.

Як говорять Tvorchi: "Все сталося спонтано, це був просто експеримент, але ось ми тут і ми пишемо нашу історію пером, яка перетворилася у ціле мистецтво. Спочатку ми були досить насторожені один до одного, але через годину-дві все понеслося, нас вже було не спинити". І ось утворилася нова неповторна пісня, назва якої- Орбіти.

Кліп на пісню Орбіта із Клавдією Петрівною. Кадр з ютуба
Кліп на пісню Орбіта із Клавдією Петрівною. Кадр з ютуба

Популярні новини зараз
Після 30 звернень до поліції українка зарізала чоловіка-ґвалтівника: що сказав суд Дочка Олі Фреймут в Америці показала, що вона далеко не янгол: на відміну від мами любить роздягатися Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

"Ми писали те, що відчували в той момент, тому пісня вийшла водночас правдива та грайлива"- зазначають Tvorchi та Klavdia Petrivna.

Кліп на пісню Орбіти це справжній витвір мистецтва, його естетика, харизматична хореографія та легка іронія додають неповторності та оригіінальності. У художньому кліпі показано як Tvorchi та Klavdia Petrivna з'ясовують стосунки через танець. Тому хореографія у кліпі заслуговує окрему увагу.

Клавдія Петрівна і гурт Творчі у кліпі Орбіти. Кадр з ютуба
Клавдія Петрівна і гурт Творчі у кліпі Орбіти. Кадр з ютуба

Дізнайтеся у Знай.ua як саме вважали виглядає Клавдія Петрівна

Знай.ua викрили таємницю Клавдії Петрівни

Артем Пивоваров зламав носа фанатові