На кінофестивалі у Венеції Анджеліна Джолі привернула увагу не лише своєю розкішною сукнею, а й неймовірним вчинком. Актриса тепло поспілкувалася з тяжкохворим шанувальником, який страждає на бічний аміотрофічний склероз (БАС) – важке нейродегенеративне захворювання.
Хвороба вражає нервові клітини, що контролюють рухи, мову та дихання, і поступово прикувала чоловіка до ліжка. Коли його привезли на каталці, щоб він міг зустріти свою улюблену актрису, Джолі опустилася на коліна перед ним, усміхаючись і говорила з ним кілька хвилин.

Цей зворушливий момент швидко поширився мережею, викликавши захоплення шанувальників. Після цього Анджеліна вирушила до кінозалу, де відбувався показ її нового фільму "Марія".
Картина є біографічною драмою про відому оперну співачку Марію Каллас, яку Джолі вважає великою честю та відповідальністю зобразити.

Цей фільм є черговим етапом у кар'єрі Джолі, який, за її словами, дозволив їй глибше зануритися в історію легендарної оперної співачки і краще зрозуміти її особистість та життєвий шлях.

Нагадаємо, Бред Пітт намагається змусити мовчати Джолі про побої: відмовиться – заплатить більше

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Пенсіонерам збільшать виплати майже на 900 гривень Українців дурили завищеними тарифами: доводилося переплачувати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Раніше ми писали про те, що російський олігарх змусив Бреда Пітта йти до суду проти Анджеліни Джолі

Крім того, Знай.ua повідомляв, Анджеліна Джолі зізналася, як після видалення грудей зважилася знятися голою у фільмі: "Було б нечесно"