Після розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта пройшло вже кілька років, але їхній конфлікт далекий від завершення. Вони продовжують позиватися до спільного майна, зокрема, за виноробню на півдні Франції. Проблема в тому, що Джолі продала свою частку без згоди Пітта, що сильно розлютило його.

Анджеліна також звинувачує Бреда в тому, що він погано впливає на дітей і навіть стверджує, що саме він налаштовує їх проти батька. Сини та дочки Пітта, за словами Джолі, вже відмовляються носити його прізвище.

Бред намагається зберігати спокій, щоб не посилювати і так напружені стосунки з дітьми.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт, фото: Getty Images
Анджеліна Джолі та Бред Пітт, фото: Getty Images

Тепер у Джолі з'явився новий аргумент проти колишнього чоловіка: вона стверджує, що Пітт чинить на неї тиск, щоб змусити замовкнути. Про це повідомили у Daily Mail.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Мобілізованим оголосили важливе нововведення Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Ще у 2016 році, коли вона подавала на розлучення, Анджеліна заявляла про домашнє насильство з боку Бреда, і тепер стверджує, що він намагається її "задавити", щоб не допустити оприлюднення цих звинувачень.

Юристи актриси впевнені, що Пітт шантажує її через їхню спільну виноробню. Він відмовився купувати частку Джолі, доки вона не підпише нову угоду про нерозголошення.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages
Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages

Якщо Анджеліна відмовиться, Бред вимагає від неї компенсацію у розмірі 8,5 мільйона доларів. Адвокати Джолі вважають ці вимоги незаконними та нагадують, що Пітт сам відмовився від конфіденційності, подавши на неї до суду.

Джолі не збирається підписувати жодних нових угод, і тепер Пітт вимагає з неї 67 мільйонів доларів, які вона врятувала від продажу своєї частки у виноробні, плюс штрафні збитки. Конфлікт між колишнім подружжям продовжує розпалюватися, і його кінець поки не видно.

Раніше ми писали, російський олігарх змусив Бреда Пітта йти до суду проти Анджеліни Джолі

Крім того, Б ред Пітт нарешті почав митися: що змусило його піти на такий серйозний крок

Також а ктриса Демі Мур нещодавно приголомшила всіх своєю фігурою: кожна мріяла б так виглядати у її роки.