Популярна українська блогерка, зірка романтичного реаліті "Холостяк", а також колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова відверто розповіла про своїх шанувальників. Зірка також зізналася, які несподівані "сюрпризи" вона від них уже отримувала.

Про це Даша Квіткова розповіла у невеликому інтерв'ю для однієї з українських радіостанцій, а відео з розмовою доступне для перегляду на YouTube.

Даша Квіткова, скріншот: YouTube
Даша Квіткова, скріншот: YouTube

Даша зізналася, що після розлучення не страждає на відсутність уваги від чоловіків. Багато хто намагається підкорити серце блогерки. Як правило, Даші роблять несподівані подарунки.

Популярні новини зараз
Грошова допомога у вересні: три категорії українців можуть подати заявки на нові виплати Життя ухилянтів перетворять на пекло: як покарають тих, хто проігнорує штрафи від ТЦК В Україну примчать дощі та теплий вітер: прогноз погоди на вихідні Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як розповіла знаменитість, чоловіки їй постійно дарують розкішні букети квітів. Більше того, іноді вони навіть дістають номер мобільного Квіткової, щоб квітковий магазин зробив для нього сюрприз.

"Моє серце дійсно вільне, це правда. Щодо букетів... Я просто люблю увагу чоловіків і не забороняю їм дарувати квіти, коли вони хочуть це робити. Буває таке, що вони просто знаходять мій номер, передають у квітковий магазин, а вони вже зв'язуються зі мною та запитують, коли можна доставити букет", - розповіла знаменитість у коментарі "Люкс ФМ".

Даша Квіткова, скріншот: YouTube
Даша Квіткова, скріншот: YouTube

Але хоч би як намагалися підкорити серце Даші Квіткової – воно вільне. Блогерша не полягає у романтичних відносинах. У той же час, знаменитість зізналася, що їй не подобається в чоловіках. Зокрема, Даша цінує відповідальність та помірність у розмовах про колишні.

Даша Квіткова, скріншот: YouTube
Даша Квіткова, скріншот: YouTube

"Мене відштовхує, коли людина не може взяти відповідальність за свої слова, вчинки, коли людина починає розповідати, що колишня-колишній була просто жахлива, а я класний", - поділилася знаменитість.

Нагадаємо, Даша Квіткова в трусиках навчила українок відомій молитві: "Дай мені фантазію...".

Раніше повідомлялося, "Дитина старша за мене": новий "Холостяк" зізнався, що готовий полюбити чужих дітей.

Також, поки солдати носять старі рюкзаки, українські модниці скуповують сумки Hermès за тисячі доларів.