Тейлор Свіфт поки не підтримала жодного кандидата у президенти у цьому виборчому циклі. Але колишній президент Дональд Трамп каже, що приймає неіснуючу підтримку суперзірки.

Трамп опублікував на своєму акаунті Truth Social пост "Я приймаю!" разом з каруселлю зображень (Swift), принаймні деякі з яких, зважаючи на все, були створені штучним інтелектом.

Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"
Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"

На одній із опрацьованих ІІ фотографій Свіфт зображена в образі Дяді Сема з текстом: "Тейлор хоче, щоб ви проголосували за Дональда Трампа". На інших фотографіях зображені фанати Свіфт у футболках із написом "Swifties for Trump".

Пост Дональда Трампа
Пост Дональда Трампа

Популярні новини зараз
Колекціонери змагатимуться за ці 50 копійок: у вашому гаманці може бути скарб на тисячі гривень Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше ТЦК забирають документи: як діяти В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

Представник співачки не відразу відреагував на прохання CNN прокоментувати ситуацію. Один з постів, яким поділився Трамп, є сатирою. Безліч фейкових, створених штучним інтелектом фотографій "Swifties for Trump" посилаються на запобігання запланованого теракту на концертах Свіфт у Відні на початку цього місяця з підписом, який говорить: "Swifties звертаються до Трампу після того, як ІДІЛ зірвав концерт Тейлор Сві (Оригінальний обліковий запис X, який першим опублікував пост, написав: "LOL @realDonaldTrump поділився моїм постом", підтверджуючи, що пост насправді був сатирою.)

Пост про Тейлор Свіфт
Пост про Тейлор Свіфт

Після публікації цієї статті редактор сайту Wisconsin Right Now звернулася до CNN, щоб сказати, що вона зробила дві з фотографій, які Трамп опублікував на своєму мітингу в Расіні, штат Вісконсін, у червні. Джессіка Макбрайд сказала, що жінку на двох фотографіях - єдиних двох фотографіях, які не були створені за допомогою штучного інтелекту - звуть Дженна Пивоварчик.

"Я знаю дуже багатьох Swifties, які дотримуються консервативних цінностей, і ще багатьох, багатьох, хто висловив свою підтримку та вдячність руху "Swifties for Trump"" , - сказала Пивоварчик у заяві, поданій Wisconsin News Now .

"Зосередившись більше на фотографіях ІІ, ніж на РЕАЛЬНІЙ людині на фотографіях, якими поділився Трамп, я думаю, що ЗМІ втрачають можливість визнати, що з усіх мільйонів шанувальників Тейлор Свіфт, звичайно, будуть багато хто, хто підтримує Трампа та консервативні цінності, а також любить її музику .

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Шанувальники Свіфт, відомі як Swifties, у цьому виборчому циклі стали політичними. Відразу після того, як президент Джо Байден відійшов убік і підтримав віце-президента Камалу Гарріс, велика група шанувальників Свіфт сформувала спільноту під назвою "Swifties for Kamala", яка не пов'язана зі співачкою. Група, яка мобілізувала шанувальників Свіфт, щоб допомогти обрати Гарріс та інших кандидатів-демократів у бюлетені, має понад 60 000 передплатників на X.

На даний момент офіційна група "Swifties for Trump" ще не сформована.

Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"
Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"

Нагадаємо, що сотні українців мало не загинули: на концерті Тейлор Свіфт у Відні планувався теракт.

Раніше ми повідомляли, що фанати настільки сильно гасали на концерті Тейлор Свіфт, що викликали землетрус та нежить у співачки.