Тейлор Свіфт вже більше року колесить світом зі своїм "Eras Tour", де зібрані пісні з різних "ер" співачки.

Справа в тому, що пандемія коронавірусу зірвала тур Тейлор до альбому "Lover", але за час ковіда вона випустила ще кілька альбомів, які теж мали отримати свій тур. Тому вона поєднала приємне з корисним та поєднала всі альбоми в одному турі.

Тейлор Свіфт / фото: скриншот Youtube
Тейлор Свіфт / фото: скриншот Youtube

Звичайно, серед українців також є шанувальники Тейлор Свіфт і вони із задоволенням купували квитки на концерти. Частина українців відвідала виступи Тейлор у Варшаві, а друга частина мала поїхати до Відня. Перший концерт там мав відбутися 8 серпня, але їх скасували через загрозу терористичної атакі.

Підозрювані у запланованому теракті ІДІЛ, через які концерти Тейлор Свіфт у Відні були скасовані, як повідомляється, були найняті як охоронці на концерті. Зараз розкриваються все більш жахливі подробиці плану.

Популярні новини зараз
Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Влада заарештувала двох ймовірних екстремістів, один з яких, мабуть, планував напад на заході в районі Відня, тоді як ведеться полювання на третього підозрюваного. Повідомляється, що друзів 19-річного ключового підозрюваного було найнято як співробітників служби безпеки на концерті.

Концерт Тейлор Свіфт / фото: Х
Концерт Тейлор Свіфт / фото: Х

Повідомляється, що підліток планував врізатися на машині в натовп із 20 000 фанатів, які стояли біля стадіону "Ернст Хаппель" під час концертів, а потім напасти на них із мачете та ножами.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що бомба мала бути створена на основі хімічних речовин, знайдених у нього вдома. Підозрюваний, ймовірно, планував створити вибуховий пристрій з використанням хімікатів TATP, які особливо чутливі до удару, повідомляє австрійське видання Kurier.

Другим заарештованим чоловіком, як вважають, є 17-річний австрієць, тоді як 15-річного громадянина Австрії також допитали після того, як його ідентифікували як підозрюваного.

Канцлер Австрії пізніше підтвердив, що трагедії вдалося запобігти після скасування шоу.

19-річного австрійського підозрюваного з північномакедонським корінням було заарештовано в Терниці, на південь від Відня, і стало другою людиною в австрійській столиці. Арешт підлітка стався рано-вранці в середу, а другий арешт відбувся у Відні пізніше того ж дня.

Повідомлені плани змусили поп-зірку скасувати три заплановані концерти у столиці, про що австрійський квитковий сервіс Barracuda Music повідомив убитим горем шанувальникам.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу
Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Українці, які мали бути на концерті, з жахом відреагували на подію:

"Уявляєте, ми навіть не здогадувалися. що можемо втратити Тейлор і кілька сотень свіфті", "Я мала стояти у фон-зоні на концерті", "Яка ж ненависть до людей має бути, щоб зважитися на таке...". .

Не дивлячись ні на що, люди взяли себе в руки і співали на вулицях Відня пісні Тейлор Свіфт, обмінювалися браслетами дружби та малювали крейдою на асфальті.

Українські свіфті у Відні
Українські свіфті у Відні

Нагадаємо, що фанати настільки сильно гасали на концерті Тейлор Свіфт, що викликали землетрус та нежить у співачки.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт незабаром вийде заміж? Тревіс Келсі отримав благословення від батька співачки.