Акторка Демі Мур насолодилася відпусткою зі своєю родиною, щоб відсвяткувати 33-й день народження своєї доньки Скаут Вілліс. Зірка "Ангелів Чарлі" виглядала неймовірно у свої 61 рік, позуючи в крихітному білому бікіні.

Її донька Румер Вілліс поділилася зворушливими фотографіями у своєму Instagram. На одному з них Демі тримає за руки свою 15-місячну онучку Луетту, яка є її першою і поки що єдиною онукою. Луетта народилася у квітні 2023 року від партнерства Румер з Дереком Томасом.

Демі Мур
Демі Мур

Демі Мур народила трьох доньок від свого колишнього чоловіка, відомого актора Брюса Вілліса: Румер, Скаут та Таллулу Вілліс. За багато років акторці вдалося зберегти свою струнку фігуру завдяки поєднанню спорту і здорового харчування.

Вона дотримується суворої веганської дієти, вживаючи лише сиру рослинну їжу. Раніше Демі була настільки одержима фізичними вправами, що це стало частиною її щоденного життя. У своїх мемуарах "Inside Out" вона розповіла, що в дев'яностих відчувала, що "не могла припинити тренуватися".

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Демі Мур / фото: instagram.com/demimoore/
Демі Мур / фото: instagram.com/demimoore/

Зараз Демі дотримується суворої веганської дієти, що включає вживання виключно сирої рослинної їжі. У 2008 році в інтерв'ю американському ведучому ток-шоу Девіду Леттерману Демі розповіла, що завжди була людиною, яка шукала передові методи для покращення здоров'я та зцілення.

Одного разу вона навіть вирушила до Австрії, де пройшла очищення, що включало терапію п’явками. "Але це не просто болотні п’явки — ми говоримо про високонавчених медичних п’явок", — сказала акторка, підкреслюючи, що завжди готова випробувати нові методи для підтримки свого здоров'я.

Нагадаємо, "Потрібно набрати пишні форми": зірку "Кріпосної" критикують просто на червоній доріжці

Раніше ми писали про те, що фанати Катерини Кухар побачили натяк на розрив зі Стояновим: "В особистому житті..."

Вам буде цікаво дізнатися у колишнього Ані Лорак Мурата і Насті Фоксі не буде дитини, дівчина все вирішила у лікаря