24 липня 2024 року відомий український співак Сергій Бабкін розповів про те, як він та його дружина Сніжана дивом вижили під час обстрілу російськими військами їхнього будинку в Харкові.

Відповідну світлину з текстом Сергій Бабкін розмістив у своєму Instagram.

За словами Бабкіна, вибух ракети стався близько 5-ї години ранку, коли вони з дружиною спали.

"Сьогодні в нас, можна сказати, другий день народження, або день чудесного спасіння", - написав співак. - "Ракета йбн рсн розірвалася просто за стіною. Будинка який стояв поруч з нашим більше немає. І цей жах вже третій рік поспіль переживають мільйони українців!".

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Бабкін подякував долі за те, що вони з дружиною залишилися живі, і закликав людей не здаватися та вірити в перемогу України.

"Це жах, який переживають мільйони українців вже третій рік поспіль", - додав він. - "Але ми сильні, ми єдині, і ми обов'язково переможемо!".

Історія Бабкіна стала ще одним свідченням жорстокості російської агресії проти України.

Ми бажаємо Сергію та його родині міцного здоров'я та сил духу, а також якнайшвидшого закінчення цієї жахливої ​​війни.

Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/babkin_official/
Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/babkin_official/

Ця трагедія, на жаль, не є поодинокою. Тисячі українців щодня гинуть та отримують поранення внаслідок російських обстрілів.

Важливо пам'ятати про цю війну та про тих, хто від неї страждає. Ми повинні зробити все можливе, щоб допомогти Україні перемогти та зупинити цю жорстокість.

Нагадаємо, що Сергій Бабків зізнався, що вживає отруйні гриби.

Як повідомляли раніше, Сергій Бабкін співав пісні російською, щоб підзаробити.

Як писав "Знай" раніше, на захист Сергія Бабкіна стала його дружина, щоб хоч якось виправдати свого чоловіка за втечу.