Сергій Бабкін - відомий український виконавець, який до вересня 2022 року, втікши з країни, перебував у Німеччині.

Незабаром він повернувся, а зараз перебуває на гастролях у Лос-Анджелесі, США, де співає пісні... російською мовою, у жовто-синьому комбінезоні.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

Про це інцидент розповіла Анастасія Приходько, українській журналістці Аліні Доротюк під час великого інтерв'ю на Youtube. На відео зображений Бабкін, виконуючи "Солдат" із репертуару гурту 5'nizza разом із Андрієм Запорожцем (SunSay).

Хоча, варто зазначити, що у серпні минулого року було презентовано українську версію цієї пісні. Чому сталося так, що вони для концерту обрали саме російський варіант — спробувала відповісти дружина Сергія, Сніжана...

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Жінка, будучи продюсером колективу, вирішила насамперед виправдати свого чоловіка. За її словами, за кордоном російськомовні пісні виконує не Сергій Бабкін, а гурт, учасником якого він є, як би складно це не здавалося.

Більше того, виявилося, що гурт "5nizza" виконує виключно російськомовну версію пісні "Солдат", незважаючи на існуючу українську.

"Групі 23 роки, 90% пісень - російською. У хлопців немає часу виправдовуватися перед вами, тому що свого часу вони проводять з користю для ЗСУ", - зазначає вона.

Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram Stories
Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, дружина Сергія Бабкіна Сніжана поскаржилася на дорогу, поки українці глухли від вибухів: "У кожного свій шлях"

Як повідомляв "Знай.uа", Сергій Бабкін показав, як увічнять путіна в мавзолеї: "Навіть вінків не буде"

Знай.uа писав, Сніжана Бабкіна обнялася з пляшкою і зізналася, але не чоловікові: "Відвертий, Дивовижний, Космічний, я можу перераховувати нескінченно"