У Києві тривають зйомки 13-го сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Проект вже набув особливого значення після оголошення головного героя, яким став ветеран війни Олександр Будько, "Терен".

Інтерес до проекту з боку потенційних учасниць виявився дуже високим - організатори отримали понад півтори тисячі заявок від дівчат, які бажають познайомитися з Олександром. З усіх претенденток було відібрано лише двадцять п'ять учасниць, які мають шанс поборотися за серце Олександра. Точніше, які вже показують усю свою "майстерність" у спробі заволодіти ситуацією та увагою хлопця.

Олександр Терен, скріншот: YouTube
Олександр Терен, скріншот: YouTube

Зйомки першої вечірки, на якій відбувається знайомство учасниць із Холостяком, успішно завершились.

Ця подія традиційно є однією з найважливіших у шоу, адже тут формуються перші враження та зароджуються симпатії. За словами постійного ведучого проекту Григорія Решетника, Олександр "Терен" справив велике враження на дівчат своєю харизмою та почуттям гумору.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

"Дівчата заполонили серце Олександра. Дивні відчуття, адже складні часи в країні, багато викликів і труднощів, проте життя, справи та цікаві проекти продовжуються", - заявив Решетник.

Григорій поділився у соціальних мережах фотографіями та враженнями від зйомок, наголосивши на особливій атмосфері цього сезону.

Слід зазначити, що зйомки першої вечірки тривали майже безперервно протягом двох діб, і цього разу проект не передбачає можливості поїхати до однієї з курортних країн, як це було раніше. Все відбуватиметься виключно в Україні.

"Холостяк", скріншот: Instagram Stories
"Холостяк", скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "сказав, що зайнятий": розкрили таємницю про учасниць "Холостяка-13", вибір Олександра "Терена" здивує

Як повідомляв "Знай.uа", "чесним і порядним": Григорій Решетник дав відсіч хейтерам через його "броню" від мобілізації

Знай.uа писав, "дитина старша за мене": новий "Холостяк" зізнався, що готовий полюбити чужих дітей