Відомий український телеведучий Григорій Решетнік зіткнувся з хвилею критики в соціальних мережах після того, як поділився фото з вокзалу, вирушаючи у відпустку з родиною. Деякі користувачі розцінили це як несправедливе використання "броні" від мобілізації, адже багато інших чоловіків призовного віку не мають такої можливості.

Stories з відповіддю на критику Григорій Решетник оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Решетнік не лишився осторонь і жорстко відповів на хейт. Він підкреслив, що має законні підстави для "броні", адже багатодітний батько. Також він запевнив, що активно підтримує Україну в цей складний час, сплачує податки та допомагає ЗСУ.

Григорій Решетнік відвовів на хейт у свою сторону. Фото: instagram
Григорій Решетнік відвовів на хейт у свою сторону. Фото: instagram

"Круто жити за законом і завжди дотримуватися його — це і є відповідальність", - написав Решетнік. "Круто народжувати дітей за коханням і бажанням, ще до того, як це давало якісь переваги".

Популярні новини зараз
"Полетить багато наших ракет": відома тарологиня назвала дату великого наступу України Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив
Показати ще

Ведучий закликав українців до єднання та взаємопідтримки, адже війна триває, і кожен робить свій внесок у перемогу. Він також нагадав, що інформація про "бронь" для багатодітних батьків є публічною і доступною.

Ситуація з Решетніком знову підняла питання соціальної справедливості в умовах війни. З одного боку, багато людей вважають, що всі чоловіки призовного віку повинні бути готові до мобілізації. З іншого боку, існує ряд категорій громадян, які мають законні підстави для звільнення від військової служби.

Григорій Решетник з родиною.Фото з https://www.instagram.com/p/C3vmI-5t6uc/?img_index=2
Григорій Решетник з родиною, фото: https://www.instagram.com/p/C3vmI-5t6uc/?img_index=2

Нагадаємо, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розкрив неочікувану правду про квартиру.

Як повідомляли раніше, ведучого Григорія Решетніка в Одесі зупинили співробітники ТЦК.

Як писав "Знай" раніше, ексучасник шоу "Холостяк" Макс Михайлюк стане татом.