Популярний у соціальних мережах блогер, турецький бізнесмен, колишній чоловік Ані Лорак, розлучився зі своєю обраницею Анастасією Фоксі, яка напередодні оголосила про вагітність.

Про це стало відомо завдяки детальним розповідям Насті Фоксі у соціальній мережі Instagram.

Stories Насті Фоксі, скріншот: Instagram
Stories Насті Фоксі, скріншот: Instagram

Під час спілкування із передплатниками Анастасія зізналася, що вирішила перервати вагітність. Вона зробила аборт на 5-6 тижнів.

"Я б дуже хотіла бути мамою вдруге і бути щасливою дружиною. Вірю, що це колись буде. Головне, обирайте правильних, чесних, стабільних чоловіків, які не на словах і клятвах, а насправді будуть для вас", - пояснила тепер уже колишня подружка Налчаджіоглу.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Stories Насті Фоксі, скріншот: Instagram
Stories Насті Фоксі, скріншот: Instagram

"Сподіваюся, ця тема для вас і мене тепер буде закрита! І прошу вас, не вірте ніколи словам. Спостерігайте, тільки вчинки і дії. Не потрапляйте в ілюзії і самообман, що створюються", — також додала вона.

Розрив відносин із Муратом дівчина також підтвердила, відповідаючи на одне із питань. Вона наголосила, що не відчуває поваги до чоловіків, які не відповідають за власні слова.

"Моя проблема в тому, що я надто ідеалізую людей, захищаю їх і завжди сподіваюся на краще", - написала Анастасія.

Stories Насті Фоксі, скріншот: Instagram
Stories Насті Фоксі, скріншот: Instagram

"Людина щодня говорила, як вона хоче від мене дитину, і коли так сталося, вона, очевидно, злякалася. Я не поважаю чоловіків, які не відповідають за свої слова. Мій психічний стан через те, що відбувається останнім часом, було дуже поганим. Це і стало останнім", - також зазначила вона.

Настя Фоксі додала, що пережила суцільне розчарування, тому зараз їй доводиться "збирати себе частинами" і переживати "повне оновлення".

На запитання користувачів про те, чому дівчина не захотіла залишати дитину, вона відповіла, що виховувати дитину одній — непроста справа, особливо з фінансового боку. Нагадаємо, він уже має дитину від попередніх стосунків.

Мурат та Настя Фоксі, скріншот: Instagram
Мурат та Настя Фоксі, скріншот: Instagram

З Анастасією Мурат був разом близько півроку. У соцмережах ексзалюбілі хвалилися спільними подорожами, дівчина демонструвала цінні подарунки від чоловіка, а також на початку року стало відомо, що він зробив їй пропозицію. Але до весілля так і не дійшло.

Нагадаємо, колишній Ані Лорак та Лілії Реус Мурат знову одружується: не минуло й року після розлучення.

Раніше повідомлялося, що колишній чоловік Ані Лорак після розставання з Лілією Реус "засвітив" з ще однією дамою: "Без фотошопу".

Також, колишній Ані Лорак після розлучення з Лілією Реус зайнявся екстримом: навіть 12-річна дочка не зупинить.