Відома українська співачка, ведуча, акторка і навіть письменниця Оля Цибульська нещодавно повернулася додому разом із сином Нестором із великої подорожі до США. Зірка опублікувала фотографії з Нью-Йорка та Чикаго, де вони побували.

Про це стало відомо завдяки публікації Олі Цибульської у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Цибульська відвідала українців, які давно живуть у США, а зараз допомагають нашим хлопцям-військовим одужувати, дала інтерв'ю місцевим радіостанціям і разом із Нестором відвідала центри розваг.

Співачка зізнається, що весь час не могла насолоджуватись подорожжю, бо була прикута до новин з України.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати
Показати ще

"Я не знаю, чи запам'ятає Нестор свій перший Манхеттен, вогні Чикаго та будиночок з фільму "Один вдома". Але точно знаю, що він запам'ятав українців у США, яких зустрічав майже кожен день. Тих, які говорили "О! "Наші люди!" і на очах робили неймовірні речі. Від раптового фото на вулиці до повернення до життя наших героїв", - написала співачка.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Оля Цибульська написала, що лише в об'єднанні треба шукати чинності.

"Як сильно нас згуртовує біль. Як би нам навчитися триматися разом завжди. Нас так багато по всьому світу. І ми дійсно здатні зробити цей світ кращим, коли ллємося один до одного. На мою думку, ми до кінця ще не усвідомили всієї своєї сили . Ми обов'язково переможемо і зберемося за одним столом!", - зазначила Оля.

Нагадаємо, "Великий успіх...": фанати виклали в мережу свіже фото поганого Олега Винника.

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська зізналася, що робить зі своїм обличчям: "Морда – не барабан, її не перетягнути".

Також, "Я знав, що війна неминуча": Віктор Бронюк наважився на визнання.