Відома українська акторка Наталка Денисенко, у якої чоловік б'ється з окупантами на фронті, отримала хвилю жорсткої критики в соціальних мережах. Справа в тому, що Наталія вирішила прокоментувати моторошні події, які відбуваються в Україні.

Публікація з'явилася в мережі 8 липня 2024 року, в день, коли росіяни вкотре вдарили ракетами по містах країни і атакували дитячу лікарню "Охматдит".

Про це стало відомо завдяки публікації Наталії Денисенки у мережі Instagram.

Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram
Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram

сьогодні дуже погано спала, реально як відчувала, що щось буде. Зараз буде моя непопулярна думка. Але я це відчуваю саме так. Енергія агресії та прокльонів, ненависті, що піднімаються в нас, нас же руйнують! Ми згадуємо про любов і єднання - тільки в критичних ситуаціях! А треба спрямовувати туди свою увагу - завжди! Любіть! Відчувайте тільки найкращі, найсвітліші почуття! Інші думки - женіть із голови та серця! Перестаньте примножувати цю чорну енергію! Рятують зовсім інші почуття", - пише акторка.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Підписників акторки в мережі зачепили за живе та обурили її думки, у своїх коментарях вони висловили все, що думають щодо позиції Денисенка.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

"Наталю, я не знаю, що могло спонукати вас таке "лупанути", і виправдовувати не буду, але це тупість - розповідати про кохання та вібрацію на енергетичних рівнях, коли сросіянці х*рят цілеспрямовано до лікарні чи пологового. Ну йомайо. Який уже за ліком рік війни. Може, вистачить уже толерувати щось, що пов'язує нас із терористами?", - пишуть у коментарях.

"33 людини загинули, 140 поранених, а ви пишете "я творець, виганяйте ненависть, любите". Це настільки дивно. Сьогодні побачила, як Квіткова допомагала на місці подій, і вона сказала лише одне: "Донатьте, бо люди потребують допомоги !“ Чому ви саме в такий день написали цю хрень? Ви пропонуєте перестати ненавидіти ру*ню за її вчинки, бо їм усе й так повернеться? Ні хрону їм не повернеться, вже 10 років нічого не повертається", - пишуть люди.

Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/

Наталія Денисенко відповідала на коментарі, пояснюючи свою думку.

"Я за проживання емоцій, але і за трансформацію їх, тому що злість ні до чого не приведе, потрібно діяти по-іншому", - написала актриса.

"Якийсь недоречний піст. Всі ці любов і єдність ми повинні плекати всередині країни, для себе і т. д. А що стосується сьогодення, то воно трохи не в тему. Ворог — це зло. Не знаю, ніколи не відчувала, що український народ – це "жертви". Завжди були волелюбні, але влада роками робила країну слабкою", - відповіли люди.

Нагадаємо, "Час заміж виходити": Ксенія Мішина відсвяткувала день народження "голим" фотосетом.

Раніше повідомлялося, акторка Олеся Жураковська розкрила правду про розбите серце.

Також Наталія Денисенко ділиться шокуючою історією про те, як її шестирічний син вижив у Чернігові під час ракетної атаки.