Популярна свого часу співачка, перша солітська "ВІА Гри" Олена Вінницька вирішила зробити визнання про дуже непрості стосунки з продюсером гурту після того, як вона покинула колектив. Співачка розповіла про те, як вів Костя Меладзе по відношенню до неї.

В одному з недавніх інтерв'ю Олена Вінницька зізналася, що пішла з колективу не дуже добре.

А потім їй у різних формах та діях заважали будувати сольну кар'єру. А все це відбувалося тому, що Меладзе хотів показати, що без нього співачки ніхто.

Альона Вінницька. Фото: скрін youtube
Альона Вінницька. Фото: скрін youtube

"Звичайно, він не хотів, щоб я йшла. Були нескінченні зустрічі: не йди, все буде. А через деякий час я відкриваю якийсь журнал і читаю слова Кості: "Так, ми навіть хотіли, щоб Альона пішла, тому що прийшла Віра. І ми зрозуміли, що ця виконавиця нам підійде більше". Ну, навіщо так брехати? Я вже не кажу про те, як він шкодив моїй сольній кар'єрі. Пригадую, нас запросили на "Таврійські ігри", а в останній момент мій виступ скасували. Пояснили: запросили і мене, і "ВІА Гру". А продюсери гурту зажадали від організаторів обирати, кого вони хочуть більше бачити", - згадує Олена.

Популярні новини зараз
Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Альона Вінницька, фото з Instagram
Альона Вінницька, фото з Instagram

За словами співачки, продюсери ВІА Гри часто робили так, щоб їй було складно. Однак вона все одно дякує Меладзе: "За досвід, за те, що дав мені квиток у життя, розгледів у мені артистку. Але потім почалася ця помста... І я думала: ти такий талановитий, заможний, успішний і мстиш якийсь маленькій дівчинці тільки тому, що вона посміла заперечити? Ну, хто я в порівнянні з ним? -то з тих, що йшли щось вийшло у вільному плаванні. Хотів показати, що ми без нього ніхто, до речі.

Костянтин Меладзе. Фото Instagram
Костянтин Меладзе. Фото Instagram

Олена Вінницька каже, що, незважаючи на непорозуміння, вона підтримувала деякий час зв'язок із Меладзе: "Ми переписувалися ще десять років, напевно. Незважаючи на всю, скажімо так, ворожість з його боку, у мене до нього завжди було якесь тепле ставлення .Так дивно виходить: з одного боку, я ображаюся, а з іншого, продовжую його дякувати".

Костянтин Меладзе, фото: Instagram
Костянтин Меладзе, фото: Instagram

Вінницька також зізналася, що коли вона пішла з колективу, повернутися їй не пропонували: "Ні, у мене такого не було. Хоча одного разу, коли запускалося телешоу "Хочу у ВІА Гра", Костя несподівано мені сказав: "Оленочка, повертайся, будь ласка, я зроблю тебе щасливою". А я навіть не знала, що відповісти… Не розумію, навіщо взагалі зараз ворушити цю тему, можу просто позначити двома словами ситуацію: ми розійшлися не дуже добре".

Нагадаємо, довелося стати старшим: Приходько обдурила організаторів "Фабрики зірок", щоб стати учасницею.

Раніше повідомлялося, "Стою, як вовченя": відомий український співак згадав, як його мама потрапила до в'язниці.

Також, "Так, це була моя помилка": Віра Брежнєва зізналася, як ставиться до шлюбу з Меладзе.