Для всіх наших повнолітніх читачів є всі цікаві новини, так би мовити з "перчинкою". Кадри дуже відвертого формату (так звані нюдси) на платформі OnlyFans більше не купують. 25-річна Сара Томас, представниця покоління Z (зумерша – авт.) відверто зізналася, що їй доводиться їсти хліб без масла, і взагалі жити на останні копійки.

Дівчина заявила, що платформа OnlyFans довела її до злиднів. Про це Сара розповіла на своїй сторінці у TikTok.

Сара Томас, скріншот: Instagram
Сара Томас, скріншот: Instagram

Дівчина, як і половина її покоління, надихнулася історіями моделей OnlyFans та їх заробітками, тому зареєструвала обліковий запис. Але вона одразу зіткнулася із суворою реальністю: лише одиниці моделей справді заробляють на майданчику, і те, переступаючи через свої принципи, знімаючи контент для збоченців.

Сара Томас, скріншот: Instagram
Сара Томас, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

"Спочатку я вирішила займатися цією пікантною діяльністю, бо хотіла заробляти багато грошей і думала, що це буде легка робота", - сказала вона.

Сара Томас, скріншот: Instagram
Сара Томас, скріншот: Instagram

Більшість заробляють нарівні з баристом у Starbucks, залазячи в борги і ледве зводячи кінці з кінцями, при цьому назавжди знищуючи свою репутацію та самоповагу.

У нещодавньому відео в TikTok дівчина зізналася, що розорена та проходить важкий етап у житті, а також має намір повернутися до роботи з дев'яти до п'яти.

Сара Томас, скріншот: Instagram
Сара Томас, скріншот: Instagram

"Я відчуваю, що втратила все, щоб займатися цим. Я втратила друзів, втратила зв'язок із сім'єю і опинилася у фінансовій ямі", - відверто поділилася зумерша.

Сара не звинувачує індустрію та саму платформу. Вона зізнається, що їй, як творчій людині, подобається створювати контент для лишефансів, але ця діяльність не принесла їй достатнього заробітку. Вона сказала, що її однолітки та незнайомці в Інтернеті автоматично припускають, що, оскільки вона створює контент категорії X, вона, мабуть, багата, але це не так.

Незважаючи на це, дівчина осмислює свою діяльність на платформі як акт протесту проти загального почуття провини навколо сексуального самовираження.

Нагадаємо, Маша Полякова показала свої "стиглі ягідки" та захотіла зареєструватися на "сайті для дорослих".

Раніше повідомлялося, що українець налагодив бізнес на мертвій подрузі: продав інтимних фото на 150 тисяч.

Також, 48 см "неподобства": мексиканця з найбільшим "апаратом" не взяли до Книги рекордів Гіннесса.