Український музичний гурт Latexfauna, який виконує пісні із вживанням суржику, презентував свіжий еротичний кліп на пісню Masandra. Відео складається з однієї сцени та одного кадру. Відео вже доступне в мережі, а ось офіційний реліз аудіо буде тільки в середині вересня.

Відомо, що режисером кліпу став українсько-ізраїльський кліпмейкер Інді Хайт.

Процес зйомок роботи можна переглянути, підписавшись на новий акаунт гурту на OnlyFans. Кліп опублікували на YouTube.

Кадр із кліпу, скріншот: YouTube
Кадр із кліпу, скріншот: YouTube

"Давайте без зайвої скромності. Ми зняли найвідвертіший кліп в історії українського шоу-бізнесу. Якщо ви хочете подивитися на процес зйомок цього шедевра від Інді Хайта, то підписуйтесь на наш OnlyFans, там ви побачите всі нюанси зйомок. А всі гроші з ваших підписок ми направимо на закупівлю дронів для ЗСУ", - пишуть музиканти в описі під відео.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Нещодавно Latexfauna стала першим музичним гуртом України, який запустив власну сторінку на платформі OnlyFans, популярну серед генераторів "дорослого" контенту.

На OnlyFans-сторінці гурту вже є невидана акустична пісня "Люцерна", яку оголеним виконує фронтмен Діма Зезюлін, а також еротична фотосесія.

Надалі музиканти будуть там публікувати унікальний контент із подорожей, розбори гітарних, басових і клавішних партій із пісень гурту та "розпусні фото і відеоматеріали".

У коментарях під відео фанати гурту почали оцінювати роботу: "Хореографу кліпу премію!", "Подивлюсь бекстейдж кліпу та іншим раджу приєднатися, просто сприймайте це як рекламу, що дає змогу збирати на ЗСУ", "Давайте, хлопці, в мене вже слина виділяється!", "Чекаю завжди з нетерпінням на ваші релаксувальні та філософські пісні, вони допомагають сприймати життя таким, яке воно є", "Власне, до слів я не вслухалась узагалі. Задивилася в очі".

Коментарі до відео, скріншот: YouTube
Коментарі до відео, скріншот: YouTube

Коментарі до відео, скріншот: YouTube
Коментарі до відео, скріншот: YouTube

Коментарі до відео, скріншот: YouTube
Коментарі до відео, скріншот: YouTube

Нагадаємо, в Україні планують легалізувати порнографію: надихнули мільйони з OnlyFans, депутати вже збирають підписи.

Раніше повідомлялося, 21-річну дівчину вигнали з супермаркету за відвертий одяг: "Мене образила фобія гарячих жінок".

Також, дівчина запрошує до чоловіка інших жінок, щоб заробляти майже по 2 мільйони гривень: "Ми не особливо ревниві люди".