Популярний в Україні молдавський співак Дан Балан, якому протягом кількох років приписували романтичні стосунки з Тіною Кароль, нарешті відгукнувся у мережі. Схоже, що у зірки нашого телебачення все доволі добре.

Ще з початку повномасштабного вторгнення про діяльність молдавського співака Дана Балана, котрий довгий час був тренером шоу "Голос країни", майже нічого не було відомо. Водночас тепер артист несподівано здався в Україні.

Він зізнався, що дуже нудьгував. Крім того, виконавець розсекретив своє місцезнаходження. Про це стало відомо завдяки свіжим кадрам від Дана Балана у мережі Instagram.

Дан Балан, фото: Instagram
Дан Балан, фото: Instagram

Дан Балан, фото: Instagram
Дан Балан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити
Показати ще

Дан Балан розповсюдив відео, де у спортивному одязі катається на велосипеді серед гір. Виявилося, що він зараз перебуває у Буковелі.

"Я вже у Буковелі. Україна, я дуже сумував...", - підписав публікацію Дан Балан.

Дан Балан, фото: Instagram
Дан Балан, фото: Instagram

Дан Балан, фото: Instagram
Дан Балан, фото: Instagram

Підписники Дана взялися активно ставити лайки на відео, а також вітати з тим, що він дістався України. А ще люди залишають повідомлення, в яких кажуть, що вони дуже раді бачити зірку вдома.

На початку повномасштабного вторгнення виконавець опублікував пост із синьо-жовтим прапором на підтримку України. У мережі поширюється інформація, що 24 лютого 2022 року він перебував у Києві, але згодом поїхав до Молдови. За повідомленнями ЗМІ, потім Балан вирушив до Туреччини, де працював над новими проектами.

Водночас, артист довгий час не коментував події в Україні. Вже у травні 2023 року вийшов новий кліп Дана Балана Love Maria, знятий у довоєнному Києві. У відеороботі взяли участь 2500 київських школярів, а у грудні цього ж року він дав перший з 2022 року концерт у Кишиневі, де несподівано заговорив українською.

Нагадаємо, Даша Квіткова в трусиках навчила українок відомій молитві: "Дай мені фантазію...".

Раніше повідомлялося, 56-річна українка повірила у кохання і жорстоко заплатила за це.

Також, Тіна Кароль без макіяжу вивалила ягідки та українці розтанули: "Це найсмачніші".