Популярна українська співачка та блогерка Ганна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер разом зі своїм тепер уже екс-чоловіком Олександром Волошиним одного разу дала велике та відверте інтерв'ю Раміні Есхакзай, у якому розкрила дуже травматичні історії свого життя.

Анна Трінчер, кадр з відео
Анна Трінчер, кадр з відео

Зокрема співачка розповіла про стосунки з аб'юзером після успіху в серіалі "Школа".

Бажання з'їхати від батьків було дуже сильним, тому буквально на 5 день стосунків вона почала жити з людиною, яка була на 15 років старша. При цьому мамі Трінчер цей чоловік сподобався.

Популярні новини зараз
Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Українцям буде легше отримати соціальну допомогу: що зміниться Влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою
Показати ще

"Я була дитиною. Коли з тобою зустрічається людина на 15 років старша, а це на 33 роки. Це велика різниця. Мені здається, це якесь відхилення", - зазначила вона.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Трінчер довелося обірвати всі стосунки з друзями, у центрі уваги був лише він. Однак чоловік робив куди жахливіші вчинки по відношенню до дівчини і завдавав біль, а саме - змушував займатися з ним інтимом і переконував, що вона недостатньо худа.

"Було багато речей, від яких мені було боляче і я не хотіла робити щодо сексуального насильства. Я відчувала себе винною, якщо відмовлялася. Він казав: ти не можеш потерпіти. Я плакала, не могла дати відсіч . Це ж чоловік", - зізналася Ганна.

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube

Після такого гіркого досвіду співачка не могла отримати насолоду від сексу, і лише Волошин зміг допомогти їй у цьому.

Нагадаємо, що Ганна Трінчер знову потрапила у скандал: тусила у Молдові з одіозними блогерами.

Раніше ми повідомляли, що "Поліція відшпекала": колишній Тринчер Олександр Волошин у Польщі отримав величезний штраф.