Британська актриса Кейт Уінслет, яка стала світовою зіркою після культової стрічки "Титанік", поділилася спогадами про зйомки одного з найвідоміших епізодів фільму – романтичного поцілунку Леонардо Ді Капріо на носі корабля.

В інтерв'ю журналу Vanity Fair вона розповіла, що насправді ця сцена виявилася досить складною у виконанні та супроводжувалася низкою незручностей.

Леонардо Ді Капріо та Кейт Вінслет, кадр з фільму "Титанік"
Леонардо Ді Капріо та Кейт Вінслет, кадр з фільму "Титанік"

Як зізналася Вінслет, режисер Джеймс Кемерон мав досить чіткі вимоги щодо висвітлення для цього епізоду, тому знімальній групі доводилося старанно працювати над створенням потрібної атмосфери.

Однак основні перешкоди були пов'язані з гримом та макіяжем акторів.

Популярні новини зараз
Будемо сидіти не тільки без світла, але й без води – українцям погрожують жорсткішими обмеженнями "ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь
Показати ще

"Це був справжній кошмар. Причина полягала у макіяжі: під час поцілунку він постійно псувався у нас обох, як і зачіски. І між дублями мені фактично доводилося переробляти наш грим наново", - зазначила вона.

Кадри з фильму Титанік
Кадри з фильму Титанік

Після кількох спроб її обличчя ніби було "вимазане плиткою шоколаду" через залишки засмаги на його обличчі.

Незважаючи на ці незручності, актриса зізналася, що загалом залишилася задоволена результатом знятих сцен. Вона також високо оцінила романтичні якості свого колеги Леонардо Ді Капріо, який, як виявилось, був справжнім майстром пристрасних поцілунків.

Нагадаємо, почалося нове розслідування смерті зірки "Друзів" Метью Перрі: поліція шукає постачальника наркотиків

Як повідомляв "Знай.ua", чудова пара на межі розлучення? Дженніфер Лопес і Бен Аффлек знову роз'їхалися

Знай.ua писав, вже не 11: зірка серіалу "Дуже дивні справи" вийшла заміж за сина рокера Bon Jovi