Російське керівництво покарало відому актрису та телеведучу Тетяну Лазарєву за її підтримку України. Більше того, знаменитість, яку раніше внесли до списку "іноагентів", навіть оголосили у розшук.

З перших днів повномасштабного вторгнення росіянка засуджувала кривавий режим Кремля і жила в Києві, за що влада РФ помстилася їй. Отже, російське МВС оголосило Лазарєву у розшук.

При цьому, що саме інкримінують акторці – невідомо. Росіяни приховують кримінальну статтю, в порушенні якої звинувачують Тетяну.

Тетяна Лазарєва
Тетяна Лазарєва

Сама зірка поки що ніяк не коментувала інцидент. Проте, мабуть, це не вплине на її позицію. Адже, незважаючи на всі давні заборони та покарання, вона продовжує допомагати українцям та виступати проти війни.

Популярні новини зараз
Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих Графіки відключення електроенергії на 25 червня Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення ведуча перебувала у Києві та довго не покидала українську столицю, підтримуючи громадян.

Пізніше вона поїхала до Іспанії, де мешкає досі. Актриса неодноразово закликала росіян виходити на мітинги та протистояти диктатору Путіну. Також вона заявляла, що "Росію потрібно зрівняти із землею та побудувати нову країну", і звинувачувала всіх росіян у війні.

Stories Тетяни Лазаревої, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Лазаревої, скріншот: Instagram

Більше того, під час атак дронів по Росії, знаменитість раділа, що незабаром настане кінець путінського режиму. Тетяні соромно за свою батьківщину, але актриса не планує відмовлятися від російського громадянства. З її слів, вона не може відповідати за всіх жителів РФ.

Нагадаємо, у Олени Кравець з'явилася конкурентка: студія "Квартал 95" просуває нову актрису за манерою схожу на зірку.

Раніше повідомлялося, Маша Єфросиніна розповіла, як змінився настрій росіян через війну в Україні: "Тотальний ср*ч".

Також, російська зірка "КВК" Тетяна Лазарєва, яка втекла до "Ліги Сміху", спростувала свою смерть: "Не дочекаєтесь".