З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну відомий український кухар Євген Клопотенко став одним із символів українського спротиву. Днями ресторатор зізнався, чому він не пішов захищати свою країну від російських загарбників.

Про це Євген Клопотенко розповів в інтерв'ю "ТиКиїв”.

За його словами, він не мав військового досвіду та не хотів займати місце того, хто може бути кориснішим на фронті.

Євген Клопотенко, скріншот
Євген Клопотенко, скріншот

Натомість Клопотенко вирішив використати свої навички та знання, щоб допомогти людям іншим способом. Він заснував благодійний фонд "Їжа для героїв", який надає їжу українським військовим та жителям постраждалих міст.

Популярні новини зараз
Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Графіки відключення електроенергії на 25 червня Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше
Показати ще

Крім того, Клопотенко активно розповідає про Україну та українську кухню на світових форумах та в ЗМІ. Він вважає, що це важливий внесок у перемогу України над російським агресором.

"Я вірю, що кожен українець має робити те, що він уміє найкраще, щоб допомогти нашій країні перемогти. Я не можу воювати на фронті, але я можу годувати людей та розповідати про Україну світу", - говорить Клопотенко.

Діяльність Євгена Клопотенка є прикладом того, як кожна людина може зробити свій внесок у спільну справу, незалежно від професії чи досвіду.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Нагадаємо, що Євген Клопотенко поставив під сумнів адекватність Олі Полякової.

Як повідомляли раніше, Євген Клопотенко з "МастерШеф" зізнався про те, як заробив свій перший у житті мільйон.

Як писав "Знай" раніше, Євген Клопотенко з "МастерШеф" попрощався зі своїм холостяцьким життям.