Відомий український телеведучий Володимир Остапчук та Крістіна Гірник близько півроку тому розлучилися, проте вони досі не змогли поділити спільне майно. З'ясувалося, що справа може дійти до суду.

Шанувальники вкотре поцікавилися у колишньої дружини Остапчука, чи є новини щодо спільного будинку із шоуменом. Христина Горняк відповіла у новій Stories у Instagram.

Нотаріус повідомила, що Володимир Остапчук не схотів вирішити проблему мирним шляхом. Схоже, що вони судитимуться за спільне майно.

Stories Христини Горняк, скріншот: Instagram
Stories Христини Горняк, скріншот: Instagram

"На жаль, на мою пропозицію сісти за стіл переговорів та піти на медіацію – мені моїм колишнім чоловіком відмовлено", – написала Крістіна Гірник.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Блогер пообіцяла тримати своїх фанів у курсі всіх новин та подякувала за хвилювання.

Кристина Горняк, фото: Instagram
Кристина Горняк, фото: Instagram

"Я все ж думала, що краще шляхом переговорів сісти і вирішити, і чомусь так думаю тільки я... Колишній бажає йти до суду, витрачати кошти та нерви, а я хотіла все якось тихо, полюбовно. Три роки спільної життю, є за що і дякувати, і не дякувати", – додала Горняк.

Христина Горняк та Вова Остапчук. Фото: скрін youtube
Христина Горняк та Вова Остапчук. Фото: скрін youtube

Раніше Володимир Остапчук почав робити ремонт у будинку із дружиною Катериною Полтавською. Тоді Христина Горняк писала, що не хоче виносити сварки, але за будинок їй прикро.

Згодом блогер зізналася про те, що Володимир Остапчук постійно вагався у своєму рішенні щодо будинку. Він хотів віддати їй усю хату, а потім взагалі не погоджувався ділитися. Христина дала час шоумену на роздуми. Інакше вона подаватиме до суду.

А ось місяць тому Христина Горняк з'явилася біля спільного будинку, який вона купила разом із колишнім чоловіком. Вона перевірила стан майна та зафіксувала його.

Нагадаємо, Христина Горняк рішуче противиться новому коханню Остапчука: "Будемо або втрьох, або...".

Раніше повідомлялося, Остапчук вирішив освідчитися в коханні Полтавської, але випадково "затролив": "Поголивши, сподіваюся".

Також, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос роздяглася догола заради росіянки: що тільки не показала.