Відома українська акторка, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька зізналася, що її робочий графік останнім часом не дає можливості відпочити жодного дня. Але Дарина не скаржиться, а дякує ЗСУ за можливість працювати під час повномасштабного вторгнення.

Відомо, що рік тому Петрожицька запропонувала руку і серце її коханому, який живе в Німеччині. Дівчина каже, що прийняла пропозицію, але готова до весілля буде лише після нашої Перемоги.

Про це стало відомо завдяки коментарям Дарії Петрожицької для програми "ЖВЛ", сюжет якої доступний для перегляду на YouTube.

Дар'я Петрожицька з нареченим, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька з нареченим, фото: Instagram

"Я живу з сьогодні на завтра, контролюючи — денна у мене зйомка чи нічна. До того ж я граю в театрі та їжджу зі спектаклем майже по всій Україні. І це насправді кайф. Коли бачиш очі глядачів, це надихає. Я вдячна збройним силам України за можливість працювати", - каже акторка.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Відомо, що до початку повномасштабного вторгнення Дар'я почала зустрічатися з українцем Олексієм із Харкова, який уже багато років живе у Німеччині. Саме до нього вона приїхала у перші дні повномасштабного вторгнення, але затрималася ненадовго. Зараз пара бачиться рідко, а от спілкується щодня. Актриса збирається у невелику відпустку до коханого лише восени.

"Я не хочу там перебувати. І він звик, що я дуже люблю свою професію. Просто треба завжди спілкуватися і, якщо цього хочуть обидва, все буде добре. У нього своя робота, у мене своя. Але раніше ми бачилися частіше він міг сюди приїжджати, я туди", - каже Дар'я.

Пропозицію руки та серця Олексій робив у Венеції. Дарина вже познайомилася з батьками нареченого, які мешкають у Харкові. А от мама Петрожицької, яка мешкає у Чернігові, ще не бачилася з майбутнім зятем. Нагадаємо, що це буде вже другий шлюб Дарії. Шлюб із актором Олексієм Петрожицьким протримався п'ять років.

"Я мрію про весілля. Але про те, щоби закінчилася війна і вона була своєчасною. Щоб вся родина могла зібратися в Україні", - каже актриса.

Нагадаємо, українці з нетерпінням чекають на новий ситком: Стас Баклан знову повернеться на екрани в ролі "папіка".

Раніше повідомлялося, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька виходить заміж, і навіть похвалилася "жирним" діамантом.

Також, "Довго не могла прийти до тями": Женька зі Сватів мало не стала жертвою двох невідомих чоловіків.