Українська співачка Аліна Гросу ділиться з шанувальниками у соціальній мережі встаграм подробицями свого особистого та творчого життя.

Цього разу Аліна Гросу анонсувала нову пісню, про яку раніше радилася із шанувальниками та слухачами.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

На своїй сторінки дівчина розмістила фото, розкинувши ніжки та помістивши дзеркальце, в якому пропливають на небі хмарки.

"Сподіваюся, ця пісня зігріє ваші серця, підніме дух і підтримає у скрутну хвилину" , - написала Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях шанувальники, які дуже сумують за своєю улюбленицею, прокоментували побачене:

"Аліно, напишіть, будь ласка, пісню для діток про літо чи зиму українською мовою, нам не вистачає хороших дитячих пісень для малюків", "Аліна це кайф", "Алінаа яка красива", "Яка ж красуня, пісня вже сподобалася", "Візьміть мене погуляти на галявину, я прийду навіть без шкарпеток - Щоб не заплямувати цю красу, га?" , – написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/alina_grosu/
Коментарі. Фото: instagram.com/alina_grosu/

Раніше Аліна радилася, яким зробити кліп до цієї радісної пісні про щасливих двох закоханих. У коментарях радили не переживати, а зняти українську природу, човник, або ту саму галявину та багато квітів. Також шанувальники хотіли бачити нареченого Аліни Романа Полянського – російського актора, який переїхав до Аліни.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/

Нагадаємо, що Аліна Гросу зважилася на експеримент і показала нову себе: "Мозків мало що робити".

Раніше ми повідомляли, що Гросу, як Каменських, волохатий Влад Яма і сумний, як П'єро, Ласточкін: унікальні дитячі фото знаменитостей.