отографії українських знаменитостей у дитинстві. Відповідний пост з'явився інстаграм-сторінці zhvl_official.

Дитинство є одним із найпрекрасніших періодів у житті людини. Незважаючи на те, що кожен має унікальний досвід у житті, дитинство кожної окремої людини є найприємнішим і найдобрішим часом у житті.

Українські знаменитості – це люди різного соціального походження, батьків, але всіх їх поєднує одне: у дитинстві вони були неймовірно милими.

При цьому передплатники групи зазначили, що більшість із них майже не змінилися зі своїм дорослішанням, а хтось згадав минулі часи.

Список найпопулярніших знаменитостей

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Тренер "Голос країни", співачка, блогер Надія Дорофєєва

Українська співачка Настя Каменських

Танцюрист і телеведучий Влад Яма

Комік та актор 95 кварталу Ігор Ласточкін

Співачка Аліна Гросу

Нагадаємо, що бджілка Аліна Гросу здивувала українців, напевно, дійшло і до колишнього Полянського: "Дякую за таку...". Цей образ популярний у народній творчості українців.

Раніше ми повідомляли, що Оксана Грицай, Настя Жмур і навіть Віра Галушка: якісь справжні імена у Каменських, Дантеса, Могилевської та інших. Звичайно, про деяких ви знали, а хтось здивує вас своїм справжнім ім'ям.

Також стало відомо, що герою тусовок Майямі Влад Яма повернувся до Києва. Яма розмістив знімок, на якому він у студії програми "Твій день з 1+1", за яким можна припустити, що він повернувся з Америки до Києва.