Українська співачка Ірина Федишин показала, які "сюрпризи" захисники відправляють до окупантів та підписала автограф.

На своїй сторінці в Instgaram, де на Ірину підписано 417 тисяч осіб, співачка показала, як відправила "подарунок" від себе та своїх шанувальників – це іменний снаряд, захисники його відправили до орків.

Ірина Федишин, фото: Знай.ua"
Ірина Федишин, фото: Знай.ua"

Хлопці передали привіт від мене та всіх моїх шанувальників окупантам. Геть з нашої землі, решити! - написала співачка.

У відео видно, що снаряд підписаний "Від Ірини Федишин" і вирушив прямісінько до орок у гості.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

У коментарях українці підтримали співачку та написали багато теплих слів співачці, яка спочатку повномасштабного вторгнення працює не лише співачкою, а й волонетром.

"Ось це так подарунки пішли", "Так багато хто хоче хочуть передати", "Треба було по-іспанськи писати", "Яка хороша дівчинка", "Ой, хоча б отримали", "жінки тепер мріють не про золоті прикраси, а про іменну ракету від ЗСУ" , - написали у коментарях шанувальники артистки.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Відомо, що жінка виступала у країнах Європи, і потужно допомагала ЗСУ, серед її великих досягнень – це благодійна вечеря, під час якої було зібрано коштів на 16 одиниць техніки для ЗСУ.

Нагадаємо, що Ірина Федишин мужньо взяла себе в руки та вирушила до монастиря: "Сльози мимоволі потекли".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Федишин побачила проблему війни в Україні – потрібно терміново до Зеленського: "За Росію воює армія".