На фотографіях, отриманих ексклюзивно Page Six 16 вересня двоє колишніх обійнялися, коли Гарнер нахилився вперед із заднього сидіння автомобіля Аффлека.

У якийсь момент 51-річна зірка "Ліги справедливості" була помічена схильною до плеча своєї колишньої дружини, перш ніж вона вийшла з машини.

Дженніфер Гарнер та Бен Афллек, фото: BACKGRID
Дженніфер Гарнер та Бен Афллек, фото: BACKGRID

Обидва вони посміхалися разом, коли Аффлек, у якого спільні діти Вайолет, Серафіна та син Семюел від Гарнера, відвіз зірку "З 13 у 30" назад до її машини після того, як забрав одну з їхніх дочок.

Гарнер, одягнена у повсякденну білу футболку та сині джинси з різнокольоровим кардиганом у руці, ще раз усміхнулася зірці, коли вона йшла назад до своєї машини. Представники Аффлека та Гарнер не відразу відповіли на запит Page Six про коментарі.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дженніфер Гарнер та Бен Афллек, фото: BACKGRID
Дженніфер Гарнер та Бен Афллек, фото: BACKGRID

Колишня пара зберегла дружні батьківські відносини, незважаючи на чутки про зради та азартні ігри, які, ймовірно, призвели до їх розлучення. Аффлек і Гарнер одружилися 2005 року. Наступного дня, після того, як вони відсвяткували 10-річчя шлюбу, вони оголосили, що розлучаються.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у Парижі, фото: SplashNews.com
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у Парижі, фото: SplashNews.com

Що стосується відродження Лопес і Аффлека, ці двоє, які втекли в липні 2022 року, а через місяць влаштували екстравагантне весілля, спочатку зустрічалися і побралися на початку 2000-х. Однак у 2004 році вони розірвали заручини.

Нагадаємо, що сварка Дженніфер Лопес і Бена Аффлека змусила напружитися після ляскання дверима: "Не хвилюйся, дитинко" .

Раніше ми повідомляли, що кухар Бена Аффлека розкрив , що ніколи не їсть красуня Джей Ло: "Готую окуня...".