Віталій Козловський — відомий український виконавець, який зараз служить у лавах ЗСУ.

Чоловік намагається частіше про це говорити, коли є можливість - він виставляє публікації або Stories у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 60 тисяч людей.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Ще три тижні тому він виступав на сцені, наголосивши, що ще за день до цього "концерту" він жив у бліндажі.

"Це два протилежні світи, які зійшлися в суперечності. Зрештою мене відпустили до Києва заради цього виступу. Велике хвилювання і велика честь. Співаю після промови Володимира Зеленського", - заявляє Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Для ФОП вступили у дію нові правила Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

А зараз Віталій Козловський виставив відео, вже на позиціях, у бригаді НГУ "Рубіж". На цей раз співак прокотився на танку з побратимами, якраз у День танкових військ. На самому початку він показав ґрунтову дорогу, якою вони з вітерцем пересуваються. А незабаром показав і самого себе

На ньому сонцезахисні окуляри та військова форма. Рука в бруді, а ось кросівки чисті, без бруду. Хоча, можливо, сприяють цьому погодні умови.

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Віталій Козловський показав, чим харчується на передовій: "Вишукані ресторани із зірками Мішлен..."

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський вже повернувся до Києва: "Тільки зараз усвідомлюю, наскільки це інше життя"

Знай.ua писав, Віталій Козловський шокував шанувальників своїм виглядом: "Зазнав великий спектр емоцій.."