Відома шведська модель та блогерка Наташа Краун продовжує хвалитися своїми пишними формами, регулярно викладаючи відверті знімки та дещо шокуючи своїх передплатників.

На особистій сторінці моделі в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 1,9 мільйона поціновувачів, регулярно з'являються сміливі результати фотосесій Наташі Краун.

Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1
Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1

Якось перед багатомільйонною аудиторією шанувальників Наташа Краун позувала спиною, стоячи на балконі. Особливі форми моделі та її тісна білизна привернули увагу публіки не менше, ніж чудовий краєвид за її вікном.

"Доброго ранку, мої улюблені, ласкаво просимо у вихідні!", - підписала своє нове фото модель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Наташа Краун, яка зовсім не соромиться своїх незвичайних форм і сідниць рекордного розміру, завжди намагається позувати так, щоб дати можливість усім охочим оцінити її унікальні принади, які далеко не завжди розміщуються на знімку.

Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1
Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1

Дівчина свідомо сидить на висококалорійній дієті та набирає вагу для того, щоб відростити собі ще більші форми. Крім того, блогерка неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів для підтяжки сідниць.

Нагадаємо, що так і до астми недалеко: Наташа Краун забула про свої величезні сідниці і стала пхати лід у рот - "Уся справа в техніці".

Раніше ми повідомляли, що модель із рекордно великими сідницями Наташа Краун попередила чоловіків про старт свого полювання.

Також стало відомо, що модель, яка хоче найбільшу "здобу" у світі, поділилася прогресом: величезна "духовка" в прозорих лосинах.