Олександр Усик — відомий український спортсмен, боксер-чемпіон, який чекає не дочекається поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі.

Нещодавно, 26 серпня, він виходив на ринг, щоб захистити кілька титулів WBA, IBF, WBO, IBO проти Даніеля Дюбуа. Поєдинок завершився успішно, боєць нічого не втратив. І навпаки, наблизив себе до зустрічі з Ф'юрі — навіть президент WBC дав "зелене світло" на їхній поєдинок. Але зараз варто згадати один із уже минулих боїв Усик.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Тоні Белью — екс-чемпіон світу у першій важкій вазі. Їхній бій відбувся ще 2018 року. Зараз він в інтерв'ю Safe Betting Sites зізнався, що в той момент, коли Усик нокаутував його - у 8 раунді - він був вдячний рефері за те, що той зупинив бій.

Олександр впевнено завдав кілька атак, останні два призвели до того, що Білзю "приліг". І він міг встати, міг продовжити битися, але після 6-7 секунд рефері все ж таки закінчив муки британця.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Олександр Усик і Тоні Белью
Олександр Усик і Тоні Белью

"Я піднявся після шести або семи секунд, і вони могли дозволити мені битися, якби захотіли, але я був не в змозі продовжувати бій. Я цього хотів, але, звичайно ж, мені не варто було битися далі "Я щиро вдячний рефері, тому що він врятував мені життя. Найбільшу шкоду завдає удару, до якого ти не готовий", - зазначив боксер.

Нагадаємо, Олександр Усік планує стати наступним президентом України: "Зеленський спокійний, бо має силу"

Як повідомляв "Знай.uа", "Я про нього не думаю": Олександр Усик висловився про Ф'юрі та пояси, що на кону

Знай.ua писав, "Все підписано": промоутер Усика зізнався, що Ф'юрі тепер не втекти