Багато знаменитостей висловлюють свою підтримку Україні у війні, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним.

Більше того, щоб засвідчити це особисто, вони приїжджають до нашої країни. Серед таких знаменитостей і легендарний оскароносний актор Шон Пенн. Ми його можемо пам'ятати за фільмами "Таємнича річка" та "Харві Мілк", за головні ролі в які він і отримав Оскар.

Шон Пенн, фото: скріншот з відео
Шон Пенн, фото: скріншот з відео

Восени 2022 року актор приїжджав в Україну втретє з моменту початку війни. Тоді він навіть залишив свою золоту статуетку. Президент України вручив Пенну орден "За заслуги" ІІІ ступеня та подякував "за щиру підтримку та вагомий внесок у популяризацію України у світі".

Зараз Шон Пенн дав інтерв'ю виданню Різноманітність, де обурився, що Володимиру Зеленському не дали виступити на церемонії вручення "Оскара" та запропонували оригінально використати свою статуетку.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Легендарний голлівудський режисер та актор розповів, чому продюсери церемонії "Оскар" у 2022 році не дали виступити на ній Президенту України. Як пояснив Пенн в інтерв'ю журналу, причина відмови була мало не сміховинною.

"Продюсер церемонії такий: "О ні, він недостатньо безтурботний". І що ви отримали натомість? Вілла Сміта!" , - Сказав актор., згадуючи випадок з ляпасом.

Кріс Рок і Вілл Сміт
Кріс Рок і Вілл Сміт

Як каже актор, після такого він навіть захотів буквально знищити свої два "Оскари"

"Я подумав - ну що ж, до біса їх, розумієш? Я віддам їх Україні. Їх можна переплавити на кулі, якими вони можуть стріляти в росіян", - підсумував він .

Шон Пенн. Фото: скрін youtube
Шон Пенн. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Шон Пенн планує повернутися до України, допоможе ЗСУ у боротьбі з російськими окупантами: "Я не ідіот".

Раніше ми повідомляли, що вийшов трейлер документального фільму Шона Пенна про повномасштабне вторгнення.