"Голос країни-13" триває, зйомки відбуваються у Польщі, тому учасникам та команді нічого не загрожує.

Наразі варто розповісти про виступ українського військовослужбовця, ветерана Михайла Панчишина, якого хтось із глядачів може пам'ятати ще з "X-Фактора" та його перемоги. Він виступив на "сліпих прослуховуваннях", йому аплодували стоячи, а Надя Дорофєєва взагалі розплакалася.

Михайло Панчишин, скріншот: Youtube
Михайло Панчишин, скріншот: Youtube

Ptashkin — саме такий у нього творчий псевдонім — з перших днів від 24 лютого 2022 року пішов до ЗСУ та пережив пекло у Бахмуті. За станом здоров'я він тепер непридатний до служби, проте воїнів ЗСУ хоче тепер славити музикою.

"Наш підрозділ їздив в Ірпінь, Бучу. Нам дали бойове завдання поїхати в Бахмут. Ворог воює дуже підло. Я особисто бачив, як фосфор падає в Бахмуті. Ми зайшли в саме пекло. Так сім днів безперервного обстрілу Кожен приліт біля тебе – це контузія.Коли нас окупанти взяли в кільце, я думав, якщо я звідси виберуся живим, то зроблю так, щоб про цей бій не забув ніхто, щоб не забули хлопців, які там впали. славу", - заявив він.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Коли він пішов із ЗСУ, одразу ж написав альбом із 8 пісень — частково реальних історій. Тож на сцені він виконав авторський трек. Ніхто в кріслах довго не засиджувався, обернулися четверо суддів. Музикант вибрав команду Артема Півоварова.

"Ваша присутність сьогодні тут, на сцені, це надзвичайний для нас усіх подарунок", - зазначила Надя Дорофєєва.

[embed]https://youtu.be/B8nTKLMM-KE?si=Bb5zBdKZndUUCRiZ[/Besole0

Нагадаємо, Надя Дорофєєва може втратити все, але не думає зупинятися: "Жах, якщо чесно"

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес "розгубився", згадуючи про розлучення з Надією Дорофєєвою: "Що було найскладнішим?"

Знай.ua писав, "на грунті грошей, хоче гуляти": відьма по картах Таро дізналася, коли Дорофєєва кине Кацуріна